0 Comments


Що буде якщо видалити обліковий запис?

Ви втратите всі дані й вміст цього облікового запису, як-от електронні листи, файли, календарі й фотографії. Ви не зможете користуватися сервісами Google, у які входили через цей обліковий запис, як-от Gmail, Диск, Календар чи Play.

Як тимчасово відключити Viber?

Щоб деактивувати свій обліковий запис Viber:

  1. Відкрий Viber на телефоні
  2. Натисни Додатково
  3. Натисни Параметри
  4. Натисни Обліковий запис
  5. Натисни Відключити обліковий запис
  6. Введи свій номер телефону
  7. Натисни ще раз Відключити обліковий запис
  8. Якщо в тебе увімкнений захист PIN-кодом, тобі буде запропоновано ввести свій PIN-код

Як дізнатися, хто заходив на мою сторінку у Viber?

Крім того, багатьох цікавить, чи можна дізнатися, хто заходив на мою сторінку профілю? Як вичислити такі дані? З огляду на конфіденційність даних, месенджер Вайбер не надає своїм користувачам таку інформацію. Тобто, ви не можете дізнатися, хто заходив на вашу сторінку (профіль) Viber.

Як відновити обліковий запис у Viber?

Відкрийте вайбер і перейдіть у меню «Додатково». Оберіть «Параметри» → «Обліковий запис» → «Резервна копія». Натисніть «Відновити» та підтвердьте дію кнопкою «Відновити зараз».

Деактивація Viber​​ Якщо ти деактивуєш Viber на iPhone, ти більше не зможеш відновити свій обліковий запис. Деактивувати свій обліковий запис можна й на інших пр …
Ти вийдеш зі свого облікового запису Viber на комп’ютері. · Усі дані, в тому числі папки із завантаженими мультимедійними файлами, буде остаточно видалено.
Вимкнення облікового запису Viber не призведе до видалення історії бесід, якщо ви зберегли її на зовнішньому сховищі iCloud або Google Drive.
Після відключення облікового запису всі ваші дані (ім’я, контакти, чати будуть видалені).
Viber може призупинити або скасувати надання Платних сервісів або ваш доступ до вашого облікового запису Viber, якщо платіж не буде отримано …

Related Posts