0 Comments

листування в Discord влаштовані таким чином, що одним користувачем (без можливості відновлення) повністю вони видалені не можуть (як, наприклад, у Telegram, за натисканням на "видалити чат без можливості відновлення").

Ви можете видаляти лише ті особисті повідомлення, які ви надіслали іншим людям, а також повідомлення, якими ви поділилися в каналі чату. . Ви не можете видаляти особисті повідомлення, надіслані вам кимось іншим. Якщо ви є модератором з роздільною здатністю керування повідомленнями на сервері, ви можете видаляти повідомлення будь-якої людини з каналів чату.

Відкрийте список чатів. Натисніть та утримуйте на чаті. Якщо потрібно, виберіть так само інші чати. Натисніть Видалити для підтвердження.

Щоб видалити повідомлення у співрозмовника, натисніть на нього, потім на значок кошика для сміття і поставте галочку Видалити для всіх. Ви можете видалити повідомлення протягом доби з моменту надсилання.

Відкрийте розділ із друзями, клацніть правою кнопкою миші по користувачеві, з яким потрібно виконати дію. Тут ви можете вибрати пункт із закриттям ЛЗ, після чого це листування не буде відображатися до того моменту, поки не надійде нове повідомлення. Звідси можна і заблокувати користувача.

Обов'язки модератора можуть відрізнятися, але їхня спільна роль полягає в тому, щоб гарантувати, що їх сервер Discord є безпечним і здоровим середовищем для всіх. Вони можуть робити такі речі, як модерація або видалення повідомлень , а також запрошувати, блокувати або усувати людей, які порушують правила сервера.

Видалення їх із друзів не призведе до видалення надісланих ними повідомлень .

Примітка: Видалення повідомлень впливає лише на ваш iPhone та інші пристрої Apple, на яких ви увійшли до того ж облікового запису Apple . Ви не можете видаляти повідомлення, вкладення та розмови для будь-кого ще.

Related Posts